Övregården 1 / Falekvarna / Falköping

Villa med naturskönt läge!

Slutpris
785 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
26 142 kr/år
Totalareal
1 420 kvm
Rum
4 rum
Såld
2018-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Loffaroten Övregården såldes av oss 2018-08-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Loffaroten Övregården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falekvarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett smidigt boende med lantligt läge på perfekt avstånd från stan, äntligen har du nu chansen att förvärva just de.

I den vackra idyllen Loffaroten finner ni denna villa i ett plan med halv källare. Bostaden har i omgångar byggts ut och utgörs idag av två stora sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, kontor, kaklad toalett/dusch samt tvättstuga. Uppvärmning sker via braskamin, luftvärmepump och oljefyllda radiatorer. Fastigheten är ansluten till fibernät och förberedd för att ansluta till vättervatten. Loffaroten är beläget endast en mil SV om Falköping och hör till området Falekvarna.
Förutom en vacker kulturmiljö finns här många trivsamma promenadvägar med vattendrag och en härlig flora. Närhet till Vartofta samhälle med skola och förskola.
Vill ni bo i en avkopplande miljö med närhet till naturen och med underbara vyer så är detta ett boende för er.

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration