Aspelund 2

Aspelund 2

Slutpris

2 310 000 kr


Sköttning— Falköping

Aspelund 2


Slutpris
2 310 000 kr

Sköttning— Falköping

Lantligt boende med närhet till Falköping

Vill ni bo på landet men ändå ha närhet till Falköping? Då har ni ett perfekt läge på Aspelund 2 med cykel- och promenadavstånd endast tre kilometer från stan. En rymlig och modern villa med hemautomationssystem, en smart lösning där bl.a. larm och del av belysning kan styras via mobilen. Bostaden har två stora sällskapsrum, fyra sovrum, relaxavdelning med bastu, nyrenoverat kök och toalett/dusch, dubbelgarage och stor trädgård. Från balkongen har ni vacker utsikt och från trädäcket kan sommarkvällar avnjutas. I närheten av fastigheten löper den gamla stambanan som idag är asfalterad och fungerar som cykelväg mellan Falköping och Ulricehamn. Uppvärmning via bergvärme och fastigheten är ansluten till fiber.

Välkommen att anmäla er för visning!


Boarea/biarea
144/85 kvm
Driftkostnad
18 025 kr/år
Tomtarea
3 073 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-31

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Sköttning Aspelund såldes av oss 2018-08-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sköttning Aspelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.