Hedenstorp 3

Hedenstorp 3

Slutpris

1 000 000 kr


Börstig— Falköping

Hedenstorp 3


Slutpris
1 000 000 kr

Börstig— Falköping

Villa med fridfullt läge strax utanför Åsarp

Med ett lugnt och ostört läge cirka 4 km från Åsarp ligger Hedenstorp 3 - en charmig villa uppförd under 1800-talets mitt! Den gedigna konstruktionen med en grund i natursten, en stomme av timmer och stora murstockar skvallrar om dess historia, på senare år har villan anpassats efter dagens standard.

Bostaden inrymmer ett stort kök med matplats, vardagsrum, toalett/dusch i entréplan och i ovanplan finns allrum samt tre sovrum. Vidbyggt finns även en härlig inglasad altan i västerläge med sikt mot den närliggande dammen, här kan många kvällar spenderas i sällskap av goda vänner. Uppvärmning sker med de tre eldstäderna, en luft/luft-värmepump samt direktverkande el. På fastigheten finns även en garagebyggnad med trefas och plats för tre bilar samt förrådsförvaring. I den stora trädgården finns ett växthus, plattsättningar, trädäck, en murad grill och stora gräsytor för barnfötter att springa på.

På några minuter tar du dig till Åsarp samhälle som bl.a. erbjuder matvarubutik, nybyggd förskola/skola och idrottshall. I närheten finns även Ekehagens forntidsby, en populär turistattraktion!
Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
84/60 kvm
Driftkostnad
30 434 kr/år
Tomtarea
3 249 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på börstig såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på börstig.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.