Backabo torp

Backabo torp

Slutpris

450 000 kr


Tomten— Falköping

Backabo torp


Slutpris
450 000 kr

Tomten— Falköping

Idylliskt med närhet till Falköping

Med ett idylliskt läge strax utanför Torbjörntorp i det lilla samhället Tomten ligger Backabo Torp - en röd liten stuga uppförd under 1800-talet eller tidigt 1900-tal. På den lummiga tomten finns utöver bostadshuset även sidobyggnad, uthus, jordkällare och vedbod. Trädgården har gott om växtlighet med bl.a. fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Perfekt för dig som till vardags bor i stan men som saknar att ha en egen trädgård och vill ha ett lantligt ställe att åka till för inre ro!

Bostadshuset har under senare år renoverats med gjuten platta, nya gedigna furugolv och utbyggnad för ett sovrum. I centrum i byggnaden finns en murstock med både vedspis och öppen spis kopplad till sig, dessa värmer gott under kallare dagar. Här finns även charmiga detaljer bevarade så som de spröjsade fönstren och vacker pärlspont i tak. I sidobyggnaden finns ett lantligt kök som renoverats under senare år samt en toalett/dusch/tvätt med nyare tätskikt. I uthuset finns plats att duka upp med bord för att bjuda över vännerna en sommarkväll på grillning!

Från Tomten är det ca 7 km in till Falköping där ett stort utbud av affärer och restauranger finns. I närheten ligger bl.a. Ekornavallen, Hornborgasjön och Berga golfbana. Precis bakom fastigheten finns Tomtens kalkbrott, ett vackert promenadområde där det någon gång per år hålls konsert.
Välkommen på visning för att uppleva lugnet!


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
6 261 kr/år
Tomtarea
1 852 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-30

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Tomten Backabo Torp såldes av oss 2019-07-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Tomten Backabo Torp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.