Götavägen 42

Götavägen 42

Slutpris

1 900 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Götavägen 42


Slutpris
1 900 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Välskött villa med trivsam planlösning

På Götavägen med närhet till det mesta ligger denna villa om 89 kvm boarea, "liten men naggande god" som man säger. Dess välvårdade skick i kombination med en välplanerad planlösning gör detta till ett ypperligt tillfälle för er som söker ett lättskött boende. Det rymliga köket är beläget i anslutning till matplats i vardagsrummet, en social yta då släkt och vänner är på besök. Villan inrymmer två sovrum i bra storlek, för den som önskar ytterligare sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet. Entréplan inrymmer även badrum med ljusinsläpp och entréhall i vinkel med garderobsförvaring. Ytterligare förvaring finns i källarplan där tvättstuga, hobbyrum, matkällare m.m. finns att tillgå, likaså ett uppvärmt garage. I trädgården finns fruktträd och perenna växter och under sommaren spenderas dagarna bäst på altanen belägen i söderläge. Bostaden värms upp via bergvärme och under 2019 byttes tak och plåtarbeten ut.

Här bor ni med Ållebergsgymnasiet, mataffär och idrottsanläggningar runt hörnet, en kort promenad tar er även till centrum, skola och förskola. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkommen med er anmälan till visningen av detta smidiga boende!


Boarea/biarea
89/60 kvm
Driftkostnad
28 214 kr/år
Tomtarea
616 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-06

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Götavägen såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Götavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.