Åttagårdsgatan 3B

Åttagårdsgatan 3B

Slutpris

250 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Åttagårdsgatan 3B


Slutpris
250 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Funktionell tvåa med stor balkong

Från Åttagårdsgatan 3 B har ni ett bra läge med gångavstånd till det mesta så som skolor, idrottsanläggningar, resecentrum och matvarubutik.

Denna bostad har en trevlig och funktionell planlösning med rum i bra storlek och praktisk förvaring. Här gör den neutrala färgsättningen det lätt för en ny ägare att flytta in och göra hemmet till sitt. Vardagsrummet som har vitmålade väggar och ett vackert parkettgolv leder ut till en stor balkong med tak i söder där solen kan avnjutas mest hela dagen. Köket är lätt att trivas i med köksbänkar i rostfritt stål och betong. Här finns bra förvaring och plats för matbord. I sovrummet har du en avkopplande oas där den dova färgen omsluter och ger ett lugn. På toalett/dusch med kaklade väggar finns det möjlighet till att ha egen tvättmaskin då det är delvis förberett för installation.

I månadsavgiften ingår VA, värme, TV, internet samt vindsförråd och källarförråd. Föreningen står inför en renovering av ventilationssystemet som kommer att innebära en förbättring av inomhusmiljö och bostadsklimatet.
Välkommen på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 256 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-31

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på åttagårdsgatan såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på åttagårdsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.