Margaretagatan 27A

Margaretagatan 27A

Slutpris

175 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Margaretagatan 27A


Slutpris
175 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Stor 2,5:a med hörnläge på första våning

Granne med villaområdet på Fredriksberg ligger Margaretagatan 27A och denna välplanerade 2,5:a med gavelläge en halv trappa upp. I sommar kan ni njuta av sommarens soltimmar på balkongen som vetter mot soligt söderläge! Lägenheten har en härlig rymd i och med den höga takhöjden och fönstren som vetter mot tre väderstreck. Köket har luckor i tidlös ek och plats för matbord. Mellan hallen och det ljusa vardagsrummet ligger ett extra genomgångsrum, perfekt som exempelvis kontor eller matrum. Utöver detta inrymmer lägenheten även ett rymligt sovrum med garderobsförvaring samt toalett/dusch med egen tvättmaskin, perfekt då föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i huset intill. Lägenhetens ytskikt är i bra skick men i äldre stil, en perfekt chans för en köpare att sätta sin egen prägel på sitt nya boende!

I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten och bostadsrättstillägget även kabel-tv via Com Hem. Föreningen har kollektiva elavtal vilket innebär att man som boende inte behöver teckna eget avtal utan endast blir debiterad för förbrukad el. Aktiv förening med vacker utomhusmiljö i och med de tre innergårdarna med lekplats och pergola. Här bor du med närhet till såväl centrum och dess utbud som Ranten med mataffär, restauranger och resecentrum.
Välkomna med er anmälan till visning!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 723 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-21

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på margaretagatan såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på margaretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.