Korintgatan 14

Korintgatan 14

Slutpris

4 550 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Korintgatan 14


Slutpris
4 550 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Spatiös villa för ett exklusivt leverne

Många drömmer om att bygga ett nytt hus, kanske är det alla beslut som skall tas i samband med nybyggnationen som bromsar eller den tilltalande tomten som saknas.
Därför presenterar vi stolt denna högklassiga husdröm på Korintgatan 14! Villan, som är en produktion av JB-villan stod klar 2017 och har försetts med genomtänkta och smakfulla materialval. Planlösningen utgörs av välplanerade och sociala ytor vilket inbjuder till umgänge med nära & kära i alla åldrar. Det pampiga köket från Vedum är den matintresserades dröm! För vem vill inte laga middagen på en Ilve-gasspis? Eller njuta av ett perfekt kylt glas "Dompa" från den egna vinkylen över bubbliga samtal vid den generösa köksön med middagsgästerna.

När villan uppfördes har inga detaljer eller lösningar lämnats åt slumpen. Från den gedigna stensatta utsidan välkomnas man in i hemmets luftiga och ljusa entréhall. Vidare nås hemmets kök som är smakfullt och praktiskt uppbyggt, med detaljer så som smakfulla stenskivor och svensk kvalitetsfläkt från Fjäråskupan. Från köket kan ni precis som från matrummet samt vardagsrummet njuta av braskaminen som skänker både värme och karaktär till hemmet. Vidare nås villans inglasade uterum som liksom övriga hemmet har golvvärme, uterummet angränsar trivsamt mot altanen. "Master bedroom" med heltäckningsmatta skänker hotellkänsla till rummet, här finns även klädkammare eget våtrum samt luftvärmepump, vilken kan verka kylande under varma sommardagar. Villan inrymmer ytterligare tre sovrum, varav två i direkt anslutning till eget allrum i avskild del av hemmet.
Ja, listan om fördelarna och möjligheterna med detta hus kan göras lång, snudd på perfektion. Att dynorna i utemöblerna får "rättas till" någon gång, efter att vindarna susat över Falbygden tror vi många bara skulle njuta av.

På vackra Vilhelmsro bor ni med ett centralt läge med endast en kort promenad till Stora Torget, handelsområdet Ållebergs Center och Vindängens skola (förskoleklass - åk 5 blivande åk 6) samt förskolor.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen att anmäla Er till visning av ett hem som bör upplevas med alla sinnen!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
40 432 kr/år
Tomtarea
1 088 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-16

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Korintgatan såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Korintgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.