Sankt Sigfridsplatsen 1A

Sankt Sigfridsplatsen 1A

Slutpris

455 000 kr


Ranten— Falköping

Sankt Sigfridsplatsen 1A


Slutpris
455 000 kr

Ranten— Falköping

Välplanerad tvåa på Ranten

Med ett ljust gavelläge på Sankt Sigfridsplatsen 1A ligger denna smakfulla tvåa som präglas av en skandinavisk stil med klassiska färgval. Redan i hallen infinner sig en känsla av rymd, något som både det rikliga ljusinsläppet och den högre takhöjden bidrar till. Genomgående en trevlig lägenhet med fräscha ytskikt och rum som färgmässigt harmoniserar med varandra. I hall och vardagsrummet finns originalparketten bevarad vilken 2017 slipades om, i samband med detta lades även nya laminatgolv in i såväl kök som sovrum. Samma år byttes samtliga vitvaror i lägenheten ut, möblemang uppdaterades på toalett/dusch samt att jordfelsbrytare installerades av elektriker. Detta är definitionen av en välplanerad planlösning där de 53 m² inrymmer såväl entréhall med avhängning, kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum i bra storlek samt toalett/dusch med egen tvättmaskin. Dessutom är det gott om förvaringsutrymmen, såväl i lägenheten som i tillhörande källarförråd och matkällare.

Lägenheten är bra belägen med närhet till Ranten och dess kommunikationsmöjligheter samt serviceutbud av bl.a. mataffär, restauranger, konditori och florist. Mycket smidigt boende då månadsavgiften utöver värme och vatten även inkluderar hushållsel, tv, bredband samt bostadsrättstillägg. Gemensamma grönytor finns att nyttja i föreningen samt tillgång till nyrenoverad tvättstuga och gym i källarplan. För den som önskar finns parkering med el att hyra för 160 kr/månad.
Välkomna med er anmälan till visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 341 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-30

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Sankt Sigfridsplatsen såldes av oss 2021-03-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sankt Sigfridsplatsen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.