Hjelmarsrörsgatan 9b

Hjelmarsrörsgatan 9b

Slutpris

360 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 9b


Slutpris
360 000 kr

Åttagård— Falköping

Ljus och fräsch 2:a med balkong

Njuta av en kopp te på balkongen medans höstsolen går ner över Mösseberg. Denna utsikt erbjuder bostaden på tredje våning och ni har ett här ett fritt och insynsskyddat läge.

Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 9 B och denna fräscha bostad i vita och gråa toner som låter ljust flöda mellan rummen. Så sent som hösten 2020 renoverades köket som fick nytt, snyggt golv och luckorna målades vita. Arbetsbänken har höjts för att passa dagens standard och här finns plats för matbord. Vardagsrummet med ekparkett är rymligt och har rum för både soffa och matgrupp. Härifrån nås även den härliga balkongen i väst. Bra garderobsförvaring finns det i hallen och även i sovrummet som också har gott om plats för dubbelsäng. Toalett/dusch är försedd med kakel på vägg och matta på golv och tack vara den egna tvättmaskin med torkfunktion slipper ni spring ner för trapporna till tvättstugan. I månadsavgiften om 3 636 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg. Från Hjelmarsrörsgatan har ni närhet till skolor, idrottsanläggningar, matvarubutik samt kommunikationer.

Välkommen på visning av ditt nya hem!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 636 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.