Trinnöjegatan 27b

Trinnöjegatan 27b

Slutpris

295 000 kr


Ranten— Falköping

Trinnöjegatan 27b


Slutpris
295 000 kr

Ranten— Falköping

Tvåa med bra planlösning

Endast en kort promenad från Rantens torg med matvarubutik, restauranger och Falköpings resecentrum finner ni Trinnöjegatan 27B. Detta är en trevlig tvårumslägenhet med ljusinsläpp från två vädersträck, en härlig balkong i väst och nytt enhetligt golv i hela bostaden. I hallen finns avhängningmöjligheter och garderob följt av en inre hall som binder samman bostadens rum och som ger ännu mer möjligheter till extra garderobsförvaring. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för såväl soffa som matgrupp och härifrån nås balkongen. Köket är byggt i vinkel med plats för matbord och har fönster mot en grönskande park. Så har även bostadens sovrum som också har platsbyggd garderobsförvaring. Nyligen har bostadsrättsföreningen bytt ut alla fönster och balkongdörrar i byggnaden och plan finns för att bygga om ett rum i källaren till bastu för medlemmarnas trevnad. Här bor ni med ett centralt läge och närhet till utmärkta pendlingsmöjligheter då tåget tar er till såväl Stockholm, Göteborg, Skövde som Jönköping. I månadsavgiften om 4 080 SEK ingår VA, värme, TV, internet, bostadsrättstillägg samt förråd både på vinden och i källaren.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
4 080 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-07

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Trinnöjegatan såldes av oss 2021-10-07. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Trinnöjegatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.