Hjelmarsrörsgatan 8b

Hjelmarsrörsgatan 8b

Slutpris

225 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 8b


Slutpris
225 000 kr

Åttagård— Falköping

Trivsam tvåa med balkong

En trevlig tvårummare med rymligt kök, balkong och renoverad toalett/dusch är en del av det som gör bostadsrätten på Hjelmarsrörsgatan 8B till en hemtrevlig bostad.

På tredje våning har ni ett bra ljusinsläpp och hemmet känns luftigt och ljust. Entréhallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och har även anslutande klädkammare, vardagsrummet har slipbart parkettgolv och utgång till en härlig balkong i öst med markis som skyddar när förmiddagssolen blir för varm. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring, här finns plats för matbord med utsikt över innergården och Mösseberg, även sovrummet blickar ut mot den lugna gården. Mellan 2016 och 2017 genomfördes stambyte och i samband med det ombesörjde bostadsrättsföreningen renoveringen av toalett/dusch som nu är rymligt, fräscht och är förberedd för egen tvättmaskin. I trapphuset intill bostadens entré, finns ett förråd som ingår i bostadsrätten och ger möjlighet till smidig förvaring av det som behöver vara lättåtkomligt. I månadsavgiften om 4 425 kr ingår värme, VA, internet, TV, förråd och bostadsrättstillägg. Från Hjelmarsrörsgatan 8B har ni närhet till skolor, livsmedelsbutik och kommunikationer. Med en ca 16 minuters promenad når ni Falköpings resecentrum där tåget tar er till bl.a. Göteborg, Stockholm, Skövde och Jönköping.

Varmt välkommen på visning av ditt nya hem!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 425 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.