Åttagårdsgatan 4a

Åttagårdsgatan 4a

Slutpris

300 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Åttagårdsgatan 4a


Slutpris
300 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Gaveltrea med balkong i söderläge!

Nu när sommaren inte bara verkar smyga sig på utan fullkomligt spurtar fram kan längtan efter en soldränkt balkong vara stor. Här erbjuds en trea på andra våning med balkong i söderläge vilken har sikt mot grönskande innergård. Lägenhetens gavelläge, höga takhöjd och ljusa väggar gör att bostaden känns rymlig och luftig. Gott om förvaringsmöjligheter, dels garderober och klädkammare i bostaden men också stort vindsförråd och källarförråd. Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad men vill du slippa boka tvättider finns det möjlighet att installera egen tvättmaskin i badrummet.

Här bor du med närhet till det mesta; kommunikationer, mataffär, restauranger, skola och förskola. Trots detta är det ett lugnt område där innergårdarna i föreningen erbjuder gemensamma gräsytor, pergolor och lekplats. Välkommen med din anmälan till visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 826 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-24

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på åttagårdsgatan såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på åttagårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.