Åttagårdsgatan 3 D / Fredriksberg / Falköping

Renoverad och toppfräsch 2:a!

Slutpris
300 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
4 023 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åttagårdsgatan såldes av oss 2018-06-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Åttagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns nu möjligheten att förvärva en renoverad bostadsrätt med rätta läget.
Perfekt för dig som letar nytt boende och hellre vill spendera sommaren med sol & bada istället för att renovera. Här flyttar du rätt in i en ljus och fräsch bostad.

Välkommen till Åttagårdsgatan 3D som genomgått en omfattande renovering mellan 2015-2016 med nytt kök bl.a. utrustat med induktionshäll, diskmaskin och massiva köksbänkar i ek. Nytt laminatgolv med ljus färgsättning i samtliga rum samt ny el och installation av LED-spotlights i flera rum. Via det rymliga vardagsrummet nås möblerbar balkong i söder med vy mot Mösseberg och sol stora delar av dagen. Här kan du med fördel duka upp och inta både frukost, lunch och middag under den varma tiden på året. Sovrum med vita väggar ger dig möjlighet att sätta egen prägel. Invid sovrum finns praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Toalett/dusch med kaklade väggar och matta på golv är utrustad med egen tvättmaskin och nya badrumsmöbler. I årsavgiften ingår digital-TV, fiber och uppvärmning. På 10 min promenadavstånd nås resecentrum, bibliotek, fritidsanläggningar, skolor och Falköpings centrum.
Frågan är kan du bo mer centralt? Anmäl dig redan idag till visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration