Betesvägen 3

Betesvägen 3

Slutpris

2 500 000 kr


Tåstorp— Falköping

Betesvägen 3


Slutpris
2 500 000 kr

Tåstorp— Falköping

Trevlig villa i familjärt område

Välkommen till Betesvägen 3, en välskött familjevilla belägen på Tåstorp, ett av Falköpings för närvarande mest expansiva områden. Detta hem har omsorgsfullt renoverats under senare år där flera smarta investeringar gjorts, bl.a. solpaneler på tak, motordriven garageport, nya markiser och en robotgräsklippare som bekvämt sköter trädgården. Dessutom har flera större renoveringar utförts med bl.a. nyare tak, installation av bergvärme, delvis byte av fönster och fiberanslutning.

Villan inrymmer generösa sociala utrymmen med ett stort vardagsrum i öppen planlösning med matplatsen och det renoverade köket med ljusa luckor. Från vardagsrummet nås även den inglasade altanen belägen i västerläge, trevligt att duka upp för middagsgäster under sommaren! I entréplan finns även tre sovrum i bra storlek samt både badrum och gästtoalett. Vidare i källarplan finns bl.a. gillestuga, kontor, rymlig tvättstuga, helkaklat duschrum och flertalet förvaringsutrymmen. Dessutom finns här garage och groventré direkt utifrån. Trevlig trädgårdstomt med trädäck, fruktträd, perenna växter, odlingsbäddar och redskapsförråd.

På Tåstorp bor ni med närhet till bl.a. skola, förskola, parker och busskommunikationer. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat ”Skyddat köp”.
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
107/107 kvm
Driftkostnad
35 553 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Betesvägen såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Betesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.