Botvidsgatan 3 / Centrum / Falköping

En sekelskiftesdröm om åtta rum och kök

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
221/190 kvm
Driftkostnad
48 584 kr/år
Totalareal
1 044 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på botvidsgatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på botvidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vissa letar i flera decennium efter det perfekta huset med bevarade originaldetaljer så som vackra flaggfönster, kakelugnar, äldre trivsam trädgård som för tankarna till Astrid Lindgrens sagor. Nu ges en unik möjlighet att förvärva just detta!

Välkommen till denna tvåplansvilla med ett mycket centralt, barnvänligt och vackert läge på Botvidsgatan 3.
Här hittar du ett stilfullt och karaktärsfullt hem om 221 + 190 kvadratmeter med högt i tak, vackra plankgolv och lättmöblerade ljusa rum. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt. Genomgående trivsamma och generösa rum med flertalet tjusiga detaljer så som platsbyggda skåp och pardörrar. I entréplan finns flera rum i fil och gott om plats för att umgås och trivas samt möjlighet till sovrum. I ovanplan finns tre rymliga sovrum varav två med kakelugnar samt utgång till balkong.
Huset står på en rogivande, lummig och välskött trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, friggebod och möjlighet till uterum med trädäck. Tomten inhägnas från gatan med vackert tidstypiskt staket.
I Centrum är det lätt att trivas och läget på Botvidsgatan är lysande. Här bor du mycket centralt, barnvänligt och vackert med Parken Plantis, skola och förskola precis runt hörnet och Bio Cosmorama, Odens idrottsanläggningar bara en kort promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, shopping idealiskt för dig som vill bo centralt, barnfamiljen och en växande familj!

Hjärtligt välkommen med Er anmälan, vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration