Botvidsgatan 3

Botvidsgatan 3

Slutpris

3 200 000 kr


Centrum— Falköping

Botvidsgatan 3


Slutpris
3 200 000 kr

Centrum— Falköping

En sekelskiftesdröm om åtta rum och kök

Vissa letar i flera decennium efter det perfekta huset med bevarade originaldetaljer så som vackra flaggfönster, kakelugnar, äldre trivsam trädgård som för tankarna till Astrid Lindgrens sagor. Nu ges en unik möjlighet att förvärva just detta!

Välkommen till denna tvåplansvilla med ett mycket centralt, barnvänligt och vackert läge på Botvidsgatan 3.
Här hittar du ett stilfullt och karaktärsfullt hem om 221 + 190 kvadratmeter med högt i tak, vackra plankgolv och lättmöblerade ljusa rum. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt. Genomgående trivsamma och generösa rum med flertalet tjusiga detaljer så som platsbyggda skåp och pardörrar. I entréplan finns flera rum i fil och gott om plats för att umgås och trivas samt möjlighet till sovrum. I ovanplan finns tre rymliga sovrum varav två med kakelugnar samt utgång till balkong.
Huset står på en rogivande, lummig och välskött trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, friggebod och möjlighet till uterum med trädäck. Tomten inhägnas från gatan med vackert tidstypiskt staket.
I Centrum är det lätt att trivas och läget på Botvidsgatan är lysande. Här bor du mycket centralt, barnvänligt och vackert med Parken Plantis, skola och förskola precis runt hörnet och Bio Cosmorama, Odens idrottsanläggningar bara en kort promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, shopping idealiskt för dig som vill bo centralt, barnfamiljen och en växande familj!

Hjärtligt välkommen med Er anmälan, vi ses på visningen!


Boarea/biarea
221/190 kvm
Driftkostnad
48 584 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-27

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på botvidsgatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på botvidsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.