Dalagatan 4b

Dalagatan 4b


Fredriksberg— Falköping

Dalagatan 4b



Fredriksberg— Falköping

Ljus och trevlig etta med kök

Välkommen in i denna kvadratsmarta etta om 45,5 kvadratmeter. En lägenhet som är perfekt för dig som söker ett mindre boende, kanske studerar du eller behöver en övernattningslägenhet?

Dalagatan 4B är ett hem som ger utrymme för egna idéer, med en spännande planlösning och härligt ljusinsläpp. Köket i skön retro-stil har ljusgrå luckor och handgjorda ekhandtag. Köket har även goda förvaringsutrymmen samt en generös matplats. Vidare nås allrum, här finns utrymme för såväl soffgrupp som sovplats. Bostadens entréhall har klinkergolv, garderobsförvaring samt en klädkammare. Toalett/dusch är helkaklad och det finns utrymme för tvättmaskin.

Till bostaden hör även ett matförråd samt ett källarförråd. Brf Falköpingshus nr 5 har god ekonomi och föreningen arbetar för medlemmarnas trivsel. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, uppvärmning , vatten samt internet, tv och telefoni via fiber. Dessutom följer en inre reparationsfond om 4 629 kr med bostadsrätten som kan nyttjat av ny ägare vid en ev. renovering.

På Dalagatan 4B bor du med närhet till kommunikationer, mataffärer samt bibliotek. Endast en promenad bort nås resecentrum.


Boarea
45.5 kvm
Avgift
2 634 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-27

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på dalagatan såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.