Danska vägen 154 / Mösseberg / Falköping

Smakfull & generös villa på Mösseberg!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
231/118 kvm
Driftkostnad
55 822 kr/år
Tomtarea
2 572 kvm
Rum
13 rum (5 sovrum)
Såld
2017-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Danska Vägen såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Danska Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

År 1940 uppförde byggmästare Fransson sin arkitektritade villa på Danska vägen 154.
Endast det bästa var bra nog för byggmästaren själv och villan håller än idag en hög standard. Så som kungsparkett med fiskbensmönster i två plan, öppen spis, vackra pardörrar, generösa sällskapsutrymmen i kombination med smakfulla och moderna förändringar.

Ett representativt boende med sina generösa 231 m² i boyta, här finns gott om plats för såväl den stora familjen eller för dig med krav på sociala ytor. Rymligt kök med både köksö & stor matplats, matsal med specialgjord pardörr som leder dig ut till kryddträdgården. Flertalet sovrum varav ett med egen walk in closet. Relaxavdelning i källarplan med både bastu/dusch och ett eget gym. Till fastigheten hör stort fristående garage-/verkstadsbyggnad med två portar, perfekt för den motorintresserade. Härlig tomt med fruktträd och stora ytor. Uppvärmning sker via bergvärme och fastigheten är ansluten till fiber.

Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, säljare har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen att anmäla dig för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration