Dotorpsgatan 58 B / Fredriksberg / Falköping

Ljust och fräscht på första våning

Slutpris
295 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 974 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns en ny chans att förvärva en fräsch tvåa med balkong på första våning, perfekt att slippa springet i trapporna! Lägenhetens gavelläge låter ljuset strömma fritt från tre väderstreck, detta i kombination med den generösa takhöjden gör att bostaden känns rymlig och luftig. Under de senaste åren har löpande renoveringar utförts med bl.a. målning av väggar, nya laminatgolv, nyare vitvaror och nya ytskikt på toalett/dusch där det även finns en tvättmaskin. Bra förvaring i form av två stora skjutdörrsgarderober i lägenheten samt rymligt vindsförråd och källarförråd!

Här bor du med närhet till det mesta; kommunikationer, mataffär, restauranger, skola och förskola. Trots detta är det ett lugnt område där innergårdarna i föreningen erbjuder gemensamma gräsytor, pergolor och lekplats.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration