Dotorpsgatan 58B / Fredriksberg / Falköping

Mysig etta med balkong mot Mösseberg

Slutpris
180 000 kr
Boarea
38,5 kvm
Avgift
3 027 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt på andra våning med utsikt mot Mösseberg.
Bostaden om ett rum och kök är välskött och nuvarande ägare har låtit byta ut samtliga elkontakter, installerat jordfelsbrytare samt målat och tapetserad om samtliga rum (2018). Köket från Marbodal har vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finns plats för matbord och spisen byttes ut 2018. Rummet har en fin ekparkett och tapetserade väggar. Den gröna fondtapeten återfinns även i sovalkoven och gör det till ett mysigt och avkopplande krypin. Toalett/dusch har våtrumsmatta på golv samt vägg som nyligen fräschats upp med ny färg. Badrumsporslinet är utbytt och handdukstork har även installerats 2018. Den rymliga balkongen i västligt läge har en trevlig utsikt mot Mösseberg.

Trevlig bostadsrättsförening som förvaltas av Riksbyggen, på innergårdarna i föreningen finns bl.a. gemensamma gräsytor, lekplats och pergolor. Här bor du med närhet till det mesta; kommunikationer, mataffär, restauranger, Ållebergsgymnasiet samt Oden sportcenter.
Är du student och önskar ett mindre boende, eller behöver du en smidigt övernattningslägenhet? Då ska du absolut komma på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration