Dotorpsgatan 64 B / Fredriksberg / Falköping

Renoverad tvåa en halv trappa upp

Slutpris
295 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första våning finns denna smakfulla och stiliga bostad som fick sig en rejäl uppfräschning våren 2019. Nylagda ljusa golv finns genomgående i samtliga rum och binder samman lägenheten samtidigt som det skandinaviska ljuset har tagits väl om hand genom väggarnas behagliga färgsättning. Via det lättmöblerade vardagsrummet nås en stor balkong i söderläge med plats för matbord eller varför inte en loungemöbel. Köket har ny bänkskiva i massiv ek och nytt kakel pryder väggen ovanför arbetsytan. I köket finns även plats för matbord. Sovrummet blir en avslappnande oas och den dova färgen på väggarna ger en lugnande känsla. På toalett/dusch är det matta på golv och kakel på väggar, här finns egen tvättmaskin.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband via fiber.

Från Dotorpsgatan 64 B har ni promenadavstånd till bl.a. Odens idrottsanläggningar, skolor, bibliotek samt området Ranten där ni finner både matvarubutik, restauranger och resecentrum.
Här har ni alltså möjligheten att bli ägare av en smakfullt renoverad bostadsrätt på första våning med stor balkong i söder. Behöver jag säga mer?
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.