Dotorpsgatan 64 B

Dotorpsgatan 64 B

Slutpris

295 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dotorpsgatan 64 B


Slutpris
295 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Renoverad tvåa en halv trappa upp

På första våning finns denna smakfulla och stiliga bostad som fick sig en rejäl uppfräschning våren 2019. Nylagda ljusa golv finns genomgående i samtliga rum och binder samman lägenheten samtidigt som det skandinaviska ljuset har tagits väl om hand genom väggarnas behagliga färgsättning. Via det lättmöblerade vardagsrummet nås en stor balkong i söderläge med plats för matbord eller varför inte en loungemöbel. Köket har ny bänkskiva i massiv ek och nytt kakel pryder väggen ovanför arbetsytan. I köket finns även plats för matbord. Sovrummet blir en avslappnande oas och den dova färgen på väggarna ger en lugnande känsla. På toalett/dusch är det matta på golv och kakel på väggar, här finns egen tvättmaskin.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband via fiber.

Från Dotorpsgatan 64 B har ni promenadavstånd till bl.a. Odens idrottsanläggningar, skolor, bibliotek samt området Ranten där ni finner både matvarubutik, restauranger och resecentrum.
Här har ni alltså möjligheten att bli ägare av en smakfullt renoverad bostadsrätt på första våning med stor balkong i söder. Behöver jag säga mer?
Varmt välkommen på visning!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på dotorpsgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.