Dotorpsgatan 6B

Dotorpsgatan 6B

Slutpris

1 685 000 kr


Centrum— Falköping

Dotorpsgatan 6B


Slutpris
1 685 000 kr

Centrum— Falköping

Smakfull 3:a i centrum

Välkommen till denna totalrenoverade bostadsrätt som verkligen erbjuder något alldeles extra. Här bor ni bekvämt och med stil.
I renoveringen som skedde mellan 2015-2016 har det inte tummats på materialval och allt är planerat in i minsta detalj. Genomgående i bostaden finns ekparkett, ljusa väggar, infällda spotlights och smakfulla elementskydd. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder en trevlig plats för matglädje. Här finns plats för matbord med utsikt mot innergården men önskas mer avskildhet så har ni pliséer i fönstren som skyddar från insyn. Vardagsrummet har stora fönster mot Dotorpsgatan med infällda spotlights längs rummets ena vägg ger ett snyggt och stämningsfullt ljus. Bostaden har två sovrum i bra storlek, båda försedda med garderober och det ena sovrummet har även platsbyggd förvaring ovan sängen samt platsbyggt skrivbord. Bostadens inglasade balkong erbjuder långa sommarkvällar med snygga lösningar för dig och dina gäster. Helkaklad toalett/dusch känns som en oas med golvvärme, mjuka toner, spotlights i tak och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Den låga månadsavgiften om 2 736 SEK inkluderar VA, värme och kabel-TV. Bostaden är ansluten till öppet fibernät.

Ett boende som känns exklusivt och passar dig som vill ha närhet till centrum.


Boarea
74 kvm
Avgift
2 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-07

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Dotorpsgatan såldes av oss 2021-06-07. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Dotorpsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.