Erik Dahlbergsgatan 7

Erik Dahlbergsgatan 7

Slutpris

3 500 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Erik Dahlbergsgatan 7


Slutpris
3 500 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Flytta in och njut på Erik Dahlbergsgatan 7

När du vill slippa renoveringsdamm och ha ett hem du kan flytta in i direkt utan större stök så finns det bara en bostad som gäller, Erik Dahlbergsgatan 7!

På Mössebergs sluttning finner ni denna eleganta bostad som nuvarande ägare med stil och omsorg har skapat till ett socialt och lyxigt hem. Det stora sällskapsrummet, som är försett med golvvärme, har öppet i nock och stora skjutdörrspartier mot det härliga trädäcket med spabad. Detta skapar en plats för umgänge såväl sommar som vinter där det gärna bjuds till fest och middag. I anslutning till sällskapsrummet finner ni köket från 2017 som har goda möjligheter för att skapa ytterligare arbetsyta och förvaring. När vinterkylan biter utanför tänder ni en brasa i vardagsrummets eldstad från 2021 och kryper upp i soffan. I entréplanet finns det 3 sovrum, alla med garderober, helkaklad toalett (2020) och tidslös helkaklad toalett/dusch i svart och vitt (2013). I källarplanet finns gillestuga som idag nyttjas som TV-rum och gästrum, en nyrenoverad tvättstuga (2021) med klinkergolv och kakel ovan bänk som är rymlig och fräsch och gör tvättning och strykning till ren glädje. Det bästa med källaren är den helkaklade spaavdelningen från 2021 där omvärlden stängs ute och avkoppling kan ske till max i den snygga bastun. För den som gillar förvaring och organisering erbjuds här stora möjligheter då källaren har rymligt förråd, pannrum samt groventré med plats för garderober och arbetsbänk. På tomten finns garagebyggnad med nylagt klinkergolv 2022, motordriven port och extra förråd. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmning sker via luft/vattenvärmepump. Flertalet större renoveringar har utförts som bland annat nytt tak 2004, nytt avlopp 2017, fönsterbyte 2012 och renoverade våtrum.
Som ni redan förstått, här kan ni flytta in och njut av vardagslyxen utan att behöva leta fram hammare och såg.
I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
48 563 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-10

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Erik Dahlbergsgatan såldes av oss 2022-06-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Erik Dahlbergsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.