Fagerängsgatan 4 / Vilhelmsberg / Falköping

Villa - Vilhelmsberg

Slutpris
1 860 000 kr
Boarea
102 kvm
Driftkostnad
26 964 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Fagerängsgatan såldes av oss 2017-03-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fagerängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla i populära området Vilhelmsberg. Genomgående ljus och fräsch villa där flertalet renoveringar är utförda bl.a. tak-2004, toalett/dusch-2009, nytt ljust kök-2015, nya fönster-2015, entréhallen-2015, m.m. Trevlig planlösning med vardagsrum i anslutning till överbyggd uteplats med trädäck. Tre sovrum varav ett med utgång till trädgård. Det finns två toaletter varav en med dusch samt separat groventré/tvättstuga. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Stensatt framsida med bra uppställningsplats samt garage med motordriven port. Närhet till skolor, matvarubutiker, fritidsanläggningar och centrum. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration