Fredriksbergsparken 9

Fredriksbergsparken 9

Slutpris

1 475 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Fredriksbergsparken 9


Slutpris
1 475 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Hemtrevlig villa med bra läge!

På en lugn gata med lite trafik finns nu denna hemtrevliga tegelvilla i 1,5-plan med källare till salu. Bra planlösning med rymliga sällskapsytor i entréplan, sovrum i ovanplan och källare med gott om förvaringsutrymmen och garage/hobbyrum. Här har större renoveringar så som nytt tak, byte till 3-glasfönster och borrning av bergvärme utförts. Därmed finns en mycket god grund att för en köpare med enkla medel kunna sätta sin egen prägel både med ytskikt men också med möjlighet till ytterligare sovrum. På fastigheten finns även ett fristående garage samt en isolerad friggebod med plats för övernattande gäster under sommarhalvåret. Fastigheten är ansluten till fiber.

Framsidan av fastigheten angränsar till Fredriksbergsparken med dess grönytor och lekplats. Här bor du med närhet till bl.a. skolor, förskolor, mataffärer, restauranger och Oden sportcenter. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen med din anmälan till visning!


Boarea/biarea
118/89 kvm
Driftkostnad
25 714 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-12-11

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på fredriksbergsparken såldes av oss 2018-12-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på fredriksbergsparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.