Sök Meny
Såld

Falköping - Fredriksberg / Götavägen 48

Villa - Fredriksberg

Perfekt familjevilla med ett kanonläge. Närhet till både skolor, fritidsanläggningar och kommunikationer. Bra planlösning som på senare år genomgått en smakfull renovering. Nyare kök med utgång till altan, nytt badrum med svetsade mattor, rymligt vardagsrum i anslutning till altan. Flera sovrum varav ett som mycket väl kan göras om till två rum. Renoverad toalett/dusch i ovanplan. Till fastigheten hör garage/förråd med motordriven port och plats för 1 bil. Fastigheten är ansluten till fiber, varmt välkommen!

Sponsrade länkar
Falköping / Fredriksberg
Götavägen 48
Slutpris: 1 775 000 kr
Boarea: 128 kvm
Driftkostnad: 23 087 kr/år
Tomtarea: 509 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Götavägen