Hjelmarsrörsgatan 16 A / Åttagård / Falköping

Välplanerad etta med nyrenoverad toalett/dusch

Slutpris
182 500 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 746 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en etta med sovalkov och närhet till det mesta? Spana då in detta! Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet på andra våning med ljusa ytskikt. Bostaden inrymmer hall med garderobsförvaring, vardagsrum med rymlig sovalkov, kök med matplats och toalett/dusch renoverad 2016-2017. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller för dig som söker övernattningslägenhet.

Till bostadsrätten hör källarförråd och i avgiften ingår grundutbud av kabel-tv med Comhem. Förening med god ekonomi som arbetar aktivt för en trevlig boendemiljö. Åttagård är ett attraktivt område med närhet till bl.a. Ållebergsgymnasiet, matvarubutiker, idrottsanläggningar och kommunikationer.

Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration