Hjelmarsrörsgatan 16 B / Åttagård / Falköping

Trivsam 1:a med bra läge!

Slutpris
175 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 722 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta 1:a.
Bra planlösning med rum i vinkel vilket möjliggör praktisk sovalkov. Ljust kök med matplats, genomgående bra standard med ljusa färgval och nyrenoverat badrum (2017) utrustat med tvättmaskin. Ett perfekt studentboende eller för dig som söker ett smidigt boende med bra läge och låg månadskostnad. Till bostadsrätten hör källarförråd och huset är anslutet till Comhem.
Föreningen har god ekonomi och arbetar aktivt med underhåll av byggnader och för trevlig atmosfär. Åttagård är ett attraktivt område med närhet till skolor, matvarubutiker, idrottsanläggning och kommunikationer. Boka dig redan idag för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration