Hjelmarsrörsgatan 3e / Åttagård / Falköping

Stilig och rymlig bostadsrätt!

Slutpris
495 000 kr
Boarea
73,5 kvm
Avgift
4 666 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Området Åttagård har blivit en populär plats att bo på. Bostadsrättsföreningen är stabil och jobbar ständigt för en trygg och trevlig boendemiljö.
Nu finns chansen att förvärva en ljus och fräsch trea på tredje våning i just detta område. Med en bra planlösning utgörs denna bostadsrätt av två sovrum, vardagsrum, kök med matplats och kaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. Utöver detta finns klädkammare och en överbyggd balkong i söderläge. Bostadsrätten renoverades 2013-2014 med ny ekparkett, tapetsering och målning.
Huset är anslutet till Comhem och fiber finns indraget. Åttagård har närhet till skolor, matvarubutik och idrottsanläggningar.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration