Hjelmarsrörsgatan 5 C / Åttagård / Falköping

Smidig etta med nytt kök

Slutpris
230 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
2 761 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är det dags att flytta hemifrån? Eller behöver du komplettera med en övernattningslägenhet? Då kan detta vara bostaden för dig.

Denna välplanerade och ljusa etta erbjuder ett smidigt, bekvämt och fräscht boende. Det stiliga köket från IKEA installerades hösten 2018 och här finns det även plats för mindre matbord. Rummet är ljust och lättmöblerat, här får du plats med både sällskapsdel och sovdel. Lägenheten erbjuder även två praktiska klädkammare varav ett är utrustat med Elfasystem. Toalett/dusch/tvätt med kaklade väggar och matta på golv har egen toppmatad tvättmaskin. Bostaden har genomgående nya laminatgolv och målade/tapetserade väggar.

BRF Falköpingshus nr 7 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Åttagårdsområdet är bara ett stenkast från fritidsanläggningar! Med en kortare promenad når du centrum samt resecentrum och inom bara några minuter är du vid Ållebergs handelscentrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration