Hjelmarsrörsgatan 16 A / Åttagård / Falköping

Välplanerad etta med nyrenoverad toalett/dusch

Slutpris
170 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 746 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en kvadratsmart etta med sovalkov på andra våning. Perfekt exempelvis för dig som ska ta steget och flytta hemifrån eller dig som söker en övernattningslägenhet med låg avgift! Bostaden inrymmer bl.a. ett ljust kök i vinkel med plats för matbord, vardagsrum/sovalkov med rikligt ljusinsläpp och en hall med garderobsförvaring. Lägenhetens toalett/dusch är renoverad under 2016-2017 och går i neutrala grå toner.

Till bostadsrätten hör källarförråd och i avgiften ingår utöver värme och vatten även grundutbud av kabel-tv med Com Hem samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Föreningen har en god ekonomi och arbetar aktivt för en trevlig boendemiljö! Åttagård är ett attraktivt område med närhet till bl.a. Ållebergsgymnasiet, matvarubutiker, idrottsanläggningar och kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration