Hjelmarsrörsgatan 8B

Hjelmarsrörsgatan 8B

Slutpris

340 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 8B


Slutpris
340 000 kr

Åttagård— Falköping

Fräsch 3:a med balkong på Åttagård

Välkommen in i denna trivsamma trea med ljus och rymlig planlösning samt nyrenoverade våtrum!

Från hallen nås lättmöblerat vardagsrum med utgång till en härlig balkong i östligt läge där Ni kan avnjuta ert morgonkaffe. Köket är generöst i storlek och har under senare år uppdaterats med nya luckor. Här finns gott om plats för matgrupp alternativt köksö och invid kök finns tvättstuga. Utöver lägenhetens två sovrum finner man även en stor klädkammare vilket ger en bra möjlighet skapa ett rymligt förråd eller varför inte en walk-in-closet? Föreningen har nyligen utfört ett stambyte där lägenhetens toalett/dusch, gästtoalett samt tvättstuga renoverats i neutrala färger.
Bostadsrätten håller en bra nivå på både kök och våtrum, här krävs inga stora investeringar utan ny ägare av bostadsrätten kan med enkla medel sätta egen prägel.

I månadsavgiften ingår vatten, värme och kabel-tv, inom kort kommer även bredband via fiber vara inkluderat i månadsavgiften. Via bostadsrättsföreningen får du bland annat tillgång till förråd i källare och trapphus, gemensam tvättstuga, grillplats och nyuppförd lekplats. På Hjelmarsrörsgatan bor du i närheten av skolor, Ållebergsgymnasiet, kommunikationer och idrottsanläggningar.
Önskar Ni ett snabbt tillträde? Denna bostadsrätt kan vid önskemål övertas så snart medlemskap i föreningen är beviljat.

Vi ses på visningen!


Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 839 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-12

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.