Hjelmarsrörsgatan 8C

Hjelmarsrörsgatan 8C

Slutpris

495 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 8C


Slutpris
495 000 kr

Åttagård— Falköping

Välskött och smakfull 3:a

Välkommen till detta stiliga hem på Hjelmarsrörsgatan 8C som är redo för en ny ägare. En smakfullt renoverad bostad där du kan flytta in utan att behöva ge dig på större renoveringar.

Det gråtonade laminatgolvet från 2018 är genomgående i bostaden och harmoniserar väl med bostadsrättens jordnära kulörer som ger en lugnande och enhetlig känsla. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för såväl soffa som matgrupp, eller varför inte en rejäl soffa som passar för mysiga filmkvällar. Köket är renoverat och lackerat i grå ton och har bra arbetsytor samt gott om plats för matbord med utsikt över innergården. Kökets spotlights styrs via appen Plejd om så önskas. Bostadens två sovrum är av bra storlek och det ena är försett med en härlig heltäckningsmatta och har en lugnande grön kulör på väggarna. Praktiskt nog har ni här en egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ho vilket gör vardagslivet lite enklare. Toalett/dusch samt gästtoaletten renoverades av bostadsrättsföreningen i samband med stambyte 2016. I månadsavgiften ingår VA, värme, TV och internet via fiber samt bostadsrättstillägg.
Här bor ni i en aktiv förening med trevliga innergårdar och välskötta gemensamhetsutrymmen och med närhet till bland annat skolor, kommunikationer samt idrottsanläggning.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 940 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-20

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2021-09-20. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.