Ingatorp 4 / Ingatorp / Falköping

Torparkänsla vid Hornborga

Slutpris
1 240 000 kr
Boarea
74 kvm
Driftkostnad
21 160 kr/år
Totalareal
3 575 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-23
Bostaden är såld!

Denna villa på ingatorp såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på ingatorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ingatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Falbygden vet man att när tranorna anländer är våren i antågande. När de flyger till den berömda trandansen vid Hornborgasjön passerar de Ingatorp 4, en trivsam och lugn plats omgärdad av en vacker stenmur. Boningshuset är rött med vita knutar och snickarglädjen påminner om ett äldre torp. Bostaden utgörs av ett trevligt kök från vilket man når trädäcket med utsikt över trädgården och den egna dammen. Här finns även en vedspis som på vinterns kalla dagar ger en behaglig värme. Vidare finns en rymlig entréhall, vardagsrum, sovrum med stor klädkammare samt toalett/dusch renoverad ca 2012. Uppvärmning via luftvärmepump (ca 2016) samt elradiatorer. Vatten via egen brunn med reningsfilter samt eget avlopp med infiltration från 2018.

På fastigheten finns även en garagebyggnad och bagarstuga (bakugn ej i bruk) samt mindre gäststuga och förråd.
Ingatorp 4 är omgiven av vacker natur med ett rikt djurliv och Falköping ligger endast 10 minuters bilfärd bort.

Bostaden kommer vid försäljningen att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljarna har valt att teckna produkten Skyddat Köp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration