Sök Meny
Såld

Falköping - Ranten / Järnvägsgatan 22 A

Bostadsrätt - Ranten

Äntligen finns det en stor och ljus hörnlägenhet vid området Ranten. Ett bekvämt boende med en trevlig planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong, utsikt över Järnvägstorget i sydvästligt läge. Tre bra sovrum varav ett med större skjutdörrsgarderob. Praktiskt planerat kök med separat matplats samt två helkaklade våtutrymmen. Stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Huset håller hög standard med ny hiss även större renoveringar såsom stambyte och nya fönster är utförda. Ett fantastiskt läge med närhet till bl.a. kommunikationer, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falköping / Ranten
Järnvägsgatan 22 A
Slutpris: 1 050 000 kr
Boarea: 102,5 kvm
Avgift: 5 300 kr/mån
Driftkostnad: 255 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Järnvägsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.