Järnvägsgatan 22 A / Ranten / Falköping

Bostadsrätt - Ranten

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
5 300 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det en stor och ljus hörnlägenhet vid området Ranten. Ett bekvämt boende med en trevlig planlösning. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong, utsikt över Järnvägstorget i sydvästligt läge. Tre bra sovrum varav ett med större skjutdörrsgarderob. Praktiskt planerat kök med separat matplats samt två helkaklade våtutrymmen. Stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Huset håller hög standard med ny hiss även större renoveringar såsom stambyte och nya fönster är utförda. Ett fantastiskt läge med närhet till bl.a. kommunikationer, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration