Järnvägsgatan 24 B / Ranten / Falköping

Rymlig femma på första våning

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
5 755 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på järnvägsgatan såldes av oss 2019-04-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och ljusa bostadsrätt i populära föreningen HSB Brf Rådjuret.
Bostaden inrymmer möjlighet till hela fyra sovrum, praktiskt arbetskök med matplats samt ljust och trevligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Dessutom finns här två våtrum med toalett och dusch och ett av dem är utrustad med egen tvättmaskin. Entréhallen och vardagsrummet skiljs åt med en glasvägg som låter dagsljuset strömma fritt genom lägenheten som har fönster åt tre väderstreck. Idag nyttjas ett av sovrummen som matrum då det är i anslutning till vardagsrummet och ett annat sovrum med egen klädkammare nyttjas som sällskapsrum.
Med hiss tar ni er ner till källarplan där ni finner förråd, fräsch tvättstuga samt cykelförråd och hobbyrum. Bostaden har ett enastående läge, endast ett stenkast från matvarubutik. Tåg och buss nås med enkelhet då resecentrum praktiskt taget ligger rakt över gatan. Ranten erbjuder även ett utbud av restaurang och café.

Detta är ett praktiskt boende som kan bli ditt, så ta chansen och kom på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration