Kapellsgatan 70

Kapellsgatan 70

Slutpris

1 800 000 kr


Mösseberg— Falköping

Kapellsgatan 70


Slutpris
1 800 000 kr

Mösseberg— Falköping

Retro på Mösseberg i gott skick!

Du kan riktigt höra tonerna av Lill-Babs "Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polkadot Bikini" i denna 60-talsdröm där retrokänslan är bevarad.

Kapellsgatan 70 är en tegelvilla i 1 plan med hel källare beläget på omtyckta Mösseberg. Villan har sedan uppförande haft samma ägare och är interiört varsamt renoverad vilket nu ger möjlighet att förvalta div. originaldetaljer alternativt sätta din egna prägel vid renovering. Den trivsamma planlösningen erbjuder tre sovrum, vardagsrum med vackert parkettgolv och öppen spis, kök med matplats samt utsikt över Falköpings stad, toalett/dusch, hobbyrum/sovrum. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen där ni kan njuta av både eftermiddagssol och trädgården med fruktträd och perenna växter. I källarplan finns hobbyrum, förvaringsutrymmen, matkällare, garage med plats för 1 bil och en stor tvättstuga utrustad med dusch. Uppvärmning sker via vattenburen el samt luftvärmepump, anslutet till fibernät och trädgården sköts av robotgräsklippare.

Ett enastående läge med närhet till både friluftsliv och kommunikationer, barnvänligt område med promenadavstånd till både skola, förskola och lekplatser.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
93/102 kvm
Driftkostnad
35 326 kr/år
Tomtarea
690 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-09

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Kapellsgatan såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kapellsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.