Kapellsgatan 70 / Mösseberg / Falköping

Retro på Mösseberg i gott skick!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
93/102 kvm
Driftkostnad
35 326 kr/år
Totalareal
690 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Kapellsgatan såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kapellsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Du kan riktigt höra tonerna av Lill-Babs "Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polkadot Bikini" i denna 60-talsdröm där retrokänslan är bevarad.

Kapellsgatan 70 är en tegelvilla i 1 plan med hel källare beläget på omtyckta Mösseberg. Villan har sedan uppförande haft samma ägare och är interiört varsamt renoverad vilket nu ger möjlighet att förvalta div. originaldetaljer alternativt sätta din egna prägel vid renovering. Den trivsamma planlösningen erbjuder tre sovrum, vardagsrum med vackert parkettgolv och öppen spis, kök med matplats samt utsikt över Falköpings stad, toalett/dusch, hobbyrum/sovrum. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen där ni kan njuta av både eftermiddagssol och trädgården med fruktträd och perenna växter. I källarplan finns hobbyrum, förvaringsutrymmen, matkällare, garage med plats för 1 bil och en stor tvättstuga utrustad med dusch. Uppvärmning sker via vattenburen el samt luftvärmepump, anslutet till fibernät och trädgården sköts av robotgräsklippare.

Ett enastående läge med närhet till både friluftsliv och kommunikationer, barnvänligt område med promenadavstånd till både skola, förskola och lekplatser.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration