Kellgrensgatan 8 / Nedre Mösseberg / Falköping

Generös villa på Nedre Mösseberg

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
132/126 kvm
Driftkostnad
60 752 kr/år
Totalareal
1 181 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Kellgrensgatan såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kellgrensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har alla specifika önskemål och krav när vi letar vårt drömhus. Nu finns möjligheten att förvärva ett hem där Ni inte behöver göra några avkall på dessa drömmar. Kellgrensgatan 8 är fastigheten där hela familjen får plats och den självklara samlingspunkten för umgänge.

Välkommen in i entréplan där en stor del utgörs av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Som mycket annat i detta hus är ledordet generöst, vi kan väl nämna i förbifarten att köksön är 4 m lång. Köket inkl. vitvaror är helt nytt och erbjuder gott om plats och förvaring. Materialen i köket är tidlösa och hållbara, högblanka vita luckor och bänkskivor av komposit. Från köket har Ni kontakt med vännerna i vardagsrummet, möblera fritt i detta rymliga rum. Braskaminen har en central roll och sprider här en härlig värme. I anslutning till vardagsrummet nås inglasat uterum med trädäck, perfekt för sommarens grillkvällar. Utöver allt detta finns även plats för fyra sovrum, klädkammare och badrum i detta plan. Vi tar oss nu vidare till källarplanet, även här finns generösa sällskapsutrymmen. När barnen är tillräckligt stora finns här t.o.m. en egen avdelning med sällskapsrum, sovrum och toalett. Hemmets största sovrum är beläget i källaren och är en fd. gillestuga, trivsamt med egen braskamin och gott om plats för sittgrupp, detta är helt klart något extra. Vidare i källaren finns ytterligare en nyrenoverad toalett, separat tvättstuga, bastu och dusch samt förråd, pannrum och klädkammare.
Fristående till fastigheten finns dubbelgarage med nya motordrivna portar samt enklare förråd. Tomten är lättskött och inhägnad med staket. Fastigheten är ansluten till fiber.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Nedre Mössebergs hjärta. Nära till bland annat det trevliga friluftsområdet på Mösseberg, Mössebergsskolan och de utmärkta kommunikationerna vid resecentrum.

Fastigheten kommer vid försäljningen vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Mösseberg

Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. I åk 6-9 flyttas eleverna till Centralskolan. Till enheten Mösseberg hör förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten som drivs av Missionskyrkan är belägen på Mössebergssluttningen. Förskolan Växthuset är en enskild förskola med kristen profil belägen på nedre delen av Mösseberg. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset.

Tips & inspiration