Klockaregatan 16 A

Klockaregatan 16 A

Slutpris

2 100 000 kr


Prästgårdsgärde— Falköping

Klockaregatan 16 A


Slutpris
2 100 000 kr

Prästgårdsgärde— Falköping

Bekväm & modern fyra med extra allt!

Möjligheten att förvärva en nyproducerad bostadsrätt med ett hörnläge i Brf Lövängen!
I denna trevliga lägenhet har en mängd tillval gjorts vilket ger bostaden en exklusiv och modern karaktär. På Klockaregatan 16 A bor ni med ett bekvämt och centralt läge med närhet till det mesta.

Välkommen in i den ljusa entréhallen med platsbyggd sittbänk och smart förvaring. Den öppna planlösningen i entréplan binder samman vardagsrum, matplats och kök till en social plats att umgås på. Här kan ni laga mat och samtidigt vara en del av familjens eller gästernas samtal. Köket har genomtänkta arbetsytor, förvaring och kökets utrustning med materialval i rostfritt skänker bostaden extra karaktär.
Från vardagsrummet nås bostadens altan i ett härligt västerläge, här finns plats för matgrupp alternativt loungegrupp. Altandäcket angränsar till innergården med gemensamt växthus och trivsamma sittplatser för föreningens medlemmar. Från hallen nås även hemmets mycket praktiska kombinerade toalett/dusch/tvättstuga, med vita väggar och en snygg modern grå matta på golv ges utrymmet en mycket fräsch karaktär.
På ovanplan finns tre sovrum, toalett/dusch och separat klädkammare med bra klädförvaring. Bostaden är helt nyproducerad, vilket de ljusa väggarna, ekparketten på samtliga golv och de både snygga och praktiska tillvalen vittnar om. Här är det enkelt att bara vara och bo.

Välkomna till ert nya hem!


Boarea
107 kvm
Avgift
4 554 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-09

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Klockaregatan såldes av oss 2020-03-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Klockaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.