Konduktörsgatan 6

Konduktörsgatan 6

Slutpris

2 500 000 kr


Nedre Mösseberg— Falköping

Konduktörsgatan 6


Slutpris
2 500 000 kr

Nedre Mösseberg— Falköping

Enplansvilla med plats för den stora familjen

På nedre Mösseberg med ett fritt hörnläge ligger Konduktörsgatan 6, bara ett stenkast från lekplats och en kort promenad från resecentrum, livsmedelsbutiker och restauranger. En generös enplansvilla med hela sex sovrum och trevliga gemensamhetsutrymmen där det renoverade köket och dess stora köksö är den naturliga samlingspunkten för hela familjen eller då släkt och vänner kommer på besök. Genomgående fräscha ytskikt och löpande renoveringar sedan byggåret, år 2009 gjordes även en tillbyggnad vilken inrymmer två av sovrummen samt ett mysigt loft perfekt att nyttja som t.ex. hemmakontor eller gästrum. Både toalett/dusch samt gästtoalett renoverades 2017 i smakfulla, varma, jordnära toner.

Exteriört erbjuder villan bl.a. trädäck i sydvästligt läge, lättskött trädgård och garage med separat förrådsutrymme. Fastigheten är ansluten till fiber. På Konduktörsgatan är det lätt att trivas med dess lugna och familjevänliga läge. Såväl skola som förskola finns på gångavstånd och längre upp på Mösseberg finns rofyllda grönområden, kurort, djurpark och friluftsområde.
Vi ses på visningen!


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
55 204 kr/år
Tomtarea
543 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Konduktörsgatan såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Konduktörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.