Margaretagatan 45

Margaretagatan 45

Slutpris

145 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Margaretagatan 45


Slutpris
145 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Etta med sovalkov och balkong

Dags att flytta hemifrån eller börja studera på Ållebergsgymnasiet eller Högskolan i Skövde till hösten? Då kan denna bostadsrätt vara perfekt för dig! Här finns tillfälle att förvärva en välplanerad etta med stort kök, sovalkov och balkong i bästa västerläge. I vardagsrummet ligger en vacker fiskbensparkett och samtliga väggar har under senare år tapetserats/målats i neutrala färger. Toaletten/duschen har kaklade väggar och en toppmatad tvättmaskin finns installerad.

I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även grundutbud av kabel-tv, bredband via fiber och bostadsrättstillägget. Stabil förening som inte höjt sina månadsavgifter sedan årsskiftet 2014/2015. I närheten finns bl.a. mataffär, Ållebergsgymnasiet och resecentrum där där du kan ta tåget till Skövde på ca 20 minuter.
Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 171 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-27

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Margaretagatan såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Margaretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.