Mörkagårdsgatan 10 / Mösseberg / Falköping

Familjevänligt i lugnt område

Slutpris
1 515 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
30 230 kr/år
Totalareal
475 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Mörkagårdsgatan såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Mörkagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är 2019 året du kommer se tillbaka på i framtiden som året du blev husägare? Nu ges ett ypperligt tillfälle att slå slag i saken redan vid årets start med möjlighet till inflytt lagom till vårens grönska!

På vackra Mösseberg med närhet till bl.a. parkmiljö, friluftsområden, förskola, skola och sjukhus ligger Mörkagårdsgatan 10. En trevlig 1½-plansvilla med vidbyggt garage på en lugn återvändsgatan med ostörd trädgård och härlig gemenskap i området. Bostaden inrymmer stora sociala ytor i entréplan som redan i dörren ger ett intryck av härlig rymd och mycket ljusinsläpp! I ovanplan ligger bostadens mer privata del med tre sovrum, ett allrum och en toalett/dusch. Pedantskött hus som ägts av samma ägare sen byggåret 1983, kanske blir du nummer två?

Uppvärmning sker via vattenburet system och frånluftsvärmepump. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Starta året med att komma på visning, välkommen med din anmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration