Nolgårdsgatan 6 / Bestorp / Falköping

Trivsam tegelvilla i populärt område!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
119/77 kvm
Driftkostnad
27 242 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Nolgårdsgatan såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Nolgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bestorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till lummiga Nolgårdsgatan, med ett högt och fint läge i barnvänligt område på Mössebergssluttningen.
Nu finns möjlighet att förvärva denna näpna 60-tals villa i 1 1/2 plan med källare. Bra planlösning med bl.a. vardagsrum/matrum i vinkel med öppen spis samt utgång till inglasat uterum. Kök med matplats, ett sovrum i entréplan samt två i ovanplan. Källaren inrymmer garage, hobbyrum, dusch/tvättstuga, matkällare och förråd. Vattenburen uppvärmning via el samt luftvärmepump. Fastigheten är ansluten till fiber och trädgården sköts av robotgräsklippare.
Ett fantastisk läge, med närhet till kommunikationer, skola, natur & strövområden. Fastigheten är förbesiktigad och säljare har tecknat Skyddat Köp. Ett hem med en varm känsla, anmäl dig redan idag för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration