Pianogatan 9 / Vilhelmsro / Falköping / Nyproduktion

Förverkliga drömmen om nyproduktion!

Slutpris
2 630 000 kr
Boarea
129 kvm
Tomtarea
906 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-02-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Pianogatan såldes av oss 2018-02-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Pianogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det tillfälle att förvärva en av de sista tomterna i Vilhelmsros nya kvarter, detta tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus. Idag är tomten obebyggd men efter dina önskemål anpassar Älvsbyhus byggnationen och guidar dig genom hela byggprocessen, från bygglov till godkänd slutbesiktning.

Förslagsvis uppförs husmodellen "Linnéa" vilket är Sveriges mest sålda hus under 2017! Denna husmodell erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilka ligger i anslutning till hallen. Resultatet är ett ljust hem där man redan i hallen välkomnas av de öppna ytorna. Huset levereras med tre sovrum men kan vid behov utökas till fyra sovrum. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna. I det presenterade priset ingår även ett garage med förrådsdel som uppförs på baksidan, detta gör tomten lite mer insynsskyddad.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor om alternativa hustyper och andra tillval.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration