Sankt Sigfridsgatan 42A / Ranten / Falköping

Trivsam lägenhet med resecentrum ett stenkast bort

Slutpris
295 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
1 519 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sankt sigfridsgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på sankt sigfridsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snart finns tillfälle att förvärva en nyrenoverad etta på första våning på Sankt Sigfridsgatan 42A. Här bor du med resecentrum, mataffär och restauranger bara ett stenkast bort och en kort promenad eller en tur med stadsbussen tar dig till bl.a. centrum, Ållebergsgymnasiet och Oden sportcenter. Lägenheten har i år fått en uppfräschning med bl.a. installation av nyare kök och genomgående målade väggar i vitt. Köket har plats för matbord och i vardagsrummet har en vägg satts upp för att avgränsa till en sovalkov. Lägenheten inrymmer även en klädkammare och ytterligare förvaring återfinns genom vindsförråd och matkällarförråd som tillhör bostadsrätten.

Äldre förening med låga avgifter som utöver värme och vatten även inkluderar grundutbud av kabel-tv och parkeringsplats. Detta är en s.k. kommande försäljning, mer information kommer inom kort. Du kan redan nu göra en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration