Slötagatan 5C / Fredriksberg / Falköping

Ljus och fräsch tvårummare

Slutpris
550 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 074 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på slötagatan såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på slötagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor ni med ett fritt läge på tredje våning och med fönster och balkong i väst mot en lugn och grön innergård.

2014 installerades det nuvarande köket från IKEA och är ett stilfullt kök med bra förvaring och är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, inbyggnads ugn och mikro samt integrerad kombi kyl/frys. Här finns matplats med fönster mot innergården och vacker fondtapet. Vardagsrummet är ljus och har plats för såväl soffa som matbord, härifrån nås en härlig balkong i väst där sommarkvällar gärna tillbringas. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och här finns inbyggda garderober. Bostadens toalett/dusch som är helkaklat renoverades 2001-2002 av bostadsrättsföreningen och är bekvämt nog utrustad med egen tvättmaskin.
I månadsavgiften om 3 074 kr ingår värme, VA, TV, internet och telefoni via fiber, förråd samt bostadsrättstillägg. På Slötagatan 5 C bor ni i en välskött bostadsrättsförening och har närhet till kommunikation, skolor, Odens idrottsanläggningar m.m.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fredriksberg

I området Fredriksberg finns sportområdet Oden Sportcenter med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.