Soldatvägen 4

Soldatvägen 4

Slutpris

1 550 000 kr


Tåstorp— Falköping

Soldatvägen 4


Slutpris
1 550 000 kr

Tåstorp— Falköping

I hjärtat av Tåstorp med trivsam planlösning

Soldatvägen 4 är ett välvårdat hem med en välplanerad planlösning, huset har vårdats med varsam hand av en och samma ägare sedan start och nu finns chansen att bli dess andra ägare. Trots villans knappa boarea om 86 kvm erbjuder entréplan möjlighet till tre sovrum alternativt två sovrum och matrum, en trivsam planlösning som kan varieras utefter behov. Vardagsrummet har rikligt ljusinsläpp, vackert parkettgolv och en värmande öppen spis med kassett, mysig att samlas framför under kalla vinterkvällar. I entréplan finns även kök med luckor i fanér och helkaklad toalett/dusch. Med utgång från matrum/sovrum nås inglasad altan i soligt söderläge. Källarplanet är praktiskt med bl.a. gästrum, tvättstuga, duschrum samt gott om förvaringsutrymmen. Här finns även garage med plats för en bil. Under 2019 har taket bytts inkl. papp och läkt samt att plåtarbeten bytts ut. Fastigheten värms upp via vattenburet system och bergvärme.

Tåstorp är beläget i närheten av Fåraberget, den delen av Falköping som just nu expanderar. Här bor ni med närhet till bland annat Förskolan Junibacken, Åttagårdsskolan, Ållebergsgymnasiet, och Oden sportcenter. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat köp.

Välkommen med er anmälan till visning.


Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
27 138 kr/år
Tomtarea
500 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Soldatvägen såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Soldatvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.