Svandammsvägen 19A / Mösseberg / Falköping

Rymlig villa med ostört och naturnära läge

Boarea/biarea
145/82 kvm
Driftkostnad
25 956 kr/år
Totalareal
912 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Svandammsvägen såldes av oss 2019-03-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Svandammsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga villa byggd 1980, vilken erbjuder totalt hela 227 kvadratmeter fördelade på 1,5-plan och källare. Den välplanerade planlösningen ger gott om plats för socialt umgänge, 3-4 sovrum samt flertalet förvaringsutrymmen och hobbyrum. Snyggt kök i ek med granitbänkskivor och gott om plats för större matbord. Villan erbjuder två helkaklade toaletter/duschar och en separat toalett, i källarplanet finns dessutom bastu i anslutning. Baksidan har en stensatt uteplats vilken ligger intill den rogivande trädgården i etage med fruktträd och bärbuskar. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage om ca 60 kvm med portar från 2011 där ena är elstyrd. Huset värms via vedpanna och är anslutet till fiber.

Här bor du med hörntomt längst in på en liten gata med naturen in på knuten, detta leder till ett mycket lugnt och insynsskyddat läge med härlig atmosfär. Perfekt boende för den större familjen med högt ställda krav på omgivningarna kring sitt boende. Här finns exempelvis Mössebergsparken angränsande till fastigheten och med en kort promenad nås såväl Mössebergs friluftsområde som resecentrum. I närheten finns även bl.a. skolor, förskolor och matbutik.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen med er anmälan till visningen av denna rymliga villa på Mösseberg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration