Svandammsvägen 19A

Svandammsvägen 19A


Mösseberg— Falköping

Svandammsvägen 19A



Mösseberg— Falköping

Rymlig villa med ostört och naturnära läge

Välkommen till denna hemtrevliga villa byggd 1980, vilken erbjuder totalt hela 227 kvadratmeter fördelade på 1,5-plan och källare. Den välplanerade planlösningen ger gott om plats för socialt umgänge, 3-4 sovrum samt flertalet förvaringsutrymmen och hobbyrum. Snyggt kök i ek med granitbänkskivor och gott om plats för större matbord. Villan erbjuder två helkaklade toaletter/duschar och en separat toalett, i källarplanet finns dessutom bastu i anslutning. Baksidan har en stensatt uteplats vilken ligger intill den rogivande trädgården i etage med fruktträd och bärbuskar. På fastigheten finns även ett rymligt dubbelgarage om ca 60 kvm med portar från 2011 där ena är elstyrd. Huset värms via vedpanna och är anslutet till fiber.

Här bor du med hörntomt längst in på en liten gata med naturen in på knuten, detta leder till ett mycket lugnt och insynsskyddat läge med härlig atmosfär. Perfekt boende för den större familjen med högt ställda krav på omgivningarna kring sitt boende. Här finns exempelvis Mössebergsparken angränsande till fastigheten och med en kort promenad nås såväl Mössebergs friluftsområde som resecentrum. I närheten finns även bl.a. skolor, förskolor och matbutik.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen med er anmälan till visningen av denna rymliga villa på Mösseberg.


Boarea/biarea
145/82 kvm
Driftkostnad
25 956 kr/år
Tomtarea
912 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-24

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Svandammsvägen såldes av oss 2019-03-24. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Svandammsvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.