Sök Meny
Såld

Falköping - Centralt / Trädgårdsgatan 11

Välskött hyresfastighet med centralt läge!

Nu finns chansen att förvärva denna anrika hyresfastighet i centrumet av Falköping. Gedigen träfastighet med tre rymliga lägenheter varav en i två plan. Tillhörande gårdshus f d tvätteri inrymmer två charmiga lägenheter samt förråd om ca 225 kvm. Fem garage varav två med motordriven port, grön och trivsam innergård. Större renoveringar är utförda från år 2000 och framåt bl.a. ny uppvärmning via fjärrvärme i huvudbyggnad, 3-glasfönster ut mot gata, ombyggnad av lägenhet i våning två samt vindsplan. Denna representativa lägenhet om ca 240 kvm, håller hög standard med smakfullt kök, eldstäder, helkaklade våtrum, vackra tak och generös balkong. Lägenheten kommer vid försäljningen finnas disponibel för köpare. Hyresintäkter på 324 000 kr/år och driftkostnader på ca 96 842 kr/år.
Välkommen att anmäla dig för visning.

Sponsrade länkar
Falköping / Centralt
Trädgårdsgatan 11
Slutpris: 4 500 000 kr
Driftkostnad: 96 842 kr/år
Fastigh.bet: Falköping Apotekaren 3
Totalareal: 1 719 kvm
Såld: 2017-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Trädgårdsgatan