Trädgårdsgatan 50 C

Trädgårdsgatan 50 C

Slutpris

1 100 000 kr


Centrum— Falköping

Trädgårdsgatan 50 C


Slutpris
1 100 000 kr

Centrum— Falköping

Stilig trea med centralt läge

Några minuters promenadväg från centrum finner ni denna moderna bostadsrätt på andra våning.
Bostaden renoverades 2017 med nya golv som går igenom hela lägenheten vilket binder samman rummen och ger en harmonisk känsla. Samtliga vitvaror byttes ut och kökets luckor lackerades om. 2019 fräschades även väggar upp då hela lägenheten målades om.
Köket är ljust och trevligt med plats för matbord och erden. I det lättmn rogivande utsikt mot gåöblerade vardagsrummet kan ni umgås och härifrån har ni utgång till den överbyggda balkongen som under sommaren blir en förlängning av rummet. Här finns även två sovrum, praktisk klädkammare och toalett/dusch med egen toppmatad tvättmaskin.
På den trivsamma innergården finns ett föreningshus med samlingslokal, tvättstuga och eget gym utrustat med bl.a. spinningcykel, löpband och hantlar som medlemmarna får nyttja. I månadsavgifter om 4655 SEK ingår garage, värme, VA, förråd, TV och internet via fiber.

Från Trädgårdsgatan 50 C har ni närhet till centrum som har ett bra utbud av restauranger, shopping och caféer. Efter några minuters promenad tar ni er till Ållebergs Handelscentrum där ni bl.a. finner matvarubutik och bygghandel, samt Vindängens skola.

Varmt välkommen på visning till denna bostadrätt där ni kan flytta rätt in.


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 655 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-27

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.