Trädgårdsgatan 50 C / Centrum / Falköping

Stilig trea med centralt läge

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
73,5 kvm
Avgift
4 655 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Några minuters promenadväg från centrum finner ni denna moderna bostadsrätt på andra våning.
Bostaden renoverades 2017 med nya golv som går igenom hela lägenheten vilket binder samman rummen och ger en harmonisk känsla. Samtliga vitvaror byttes ut och kökets luckor lackerades om. 2019 fräschades även väggar upp då hela lägenheten målades om.
Köket är ljust och trevligt med plats för matbord och erden. I det lättmn rogivande utsikt mot gåöblerade vardagsrummet kan ni umgås och härifrån har ni utgång till den överbyggda balkongen som under sommaren blir en förlängning av rummet. Här finns även två sovrum, praktisk klädkammare och toalett/dusch med egen toppmatad tvättmaskin.
På den trivsamma innergården finns ett föreningshus med samlingslokal, tvättstuga och eget gym utrustat med bl.a. spinningcykel, löpband och hantlar som medlemmarna får nyttja. I månadsavgifter om 4655 SEK ingår garage, värme, VA, förråd, TV och internet via fiber.

Från Trädgårdsgatan 50 C har ni närhet till centrum som har ett bra utbud av restauranger, shopping och caféer. Efter några minuters promenad tar ni er till Ållebergs Handelscentrum där ni bl.a. finner matvarubutik och bygghandel, samt Vindängens skola.

Varmt välkommen på visning till denna bostadrätt där ni kan flytta rätt in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration